Service Υπολογιστών

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας και αυξήστε τις επιδόσεις του οικονομικά κι εγγυημένα. Στο ABOUTPC θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε και να βοηθήσουμε αναφορικά με την πραγματοποίηση κάθε είδους αναβάθμισης, η οποία θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Services Αναλυτικά

Κάθε υπολογιστής απαιτεί έλεγχο και συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ανεξαρτήτως χρήσης, το σύστημά σας χρειάζεται ειδική (προληπτική ή μη) αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων, προερχόμενα από την καθημερινή χρήση.

 • Γενικό Service 30€ (Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%)
 • Εργασίες γενικού Service:
  • Εσωτερικός γενικός έλεγχος σταθερότητας δομής και συνδέσεων παροχής και δεδομένων.
  • Εσωτερικός έλεγχος εξαερισμού – (καθαρισμός συστήματος ψύξης με χρήση ειδικών εργαλείων και προϊόντων). Έλεγχος απόδοσης ανεμιστήρων και ροής αέρα.
  • Έλεγχος του δίσκου (εκτεταμένος μετά από 2 χρόνια χρήσης)
  • Καθαρισμός του δίσκου από άχρηστα αρχεία.
  • Έλεγχος και καθαρισμός από ιούς
  • Έλεγχος και καθαρισμός από malware
  • Έλεγχος και ενημέρωση λειτουργικού συστήματος
  • Έλεγχος και ενημέρωση αντιβιοτικών και άλλων λογισμικών (όπου απαιτείται)
  • Έλεγχος και βελτίωση διαδικασίας εκκίνησης υπολογιστή.
  • Έλεγχος φορτωμένων προγραμμάτων στην μνήμη. Βελτιστοποίηση μνήμης.
  • Έλεγχος και βελτίωση εγγραφών μητρώου
  • Γενικός έλεγχος λογισμικών και προτάσεις από τους τεχνικούς μας

Το κόστος των εργασιών που θα χρειαστεί ο υπολογιστής για την επισκευή του, υπολογίζεται σύμφωνα με τον χρόνο που θα χρειαστεί ο τεχνικός μας για την επίλυσή τους. Για το λόγο αυτό υπάρχει διακύμανση στο κόστος εργασιών του τεχνικού μας. Δεν υπάρχει κόστος ελέγχου για σταθερούς Η/Υ και για laptop που δεν χρειάζεται να γίνει αποσυναρμολόγηση. Θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το κόστος επισκευής και την κατανομή του (κόστος εργασιών και ανταλλακτικών) πριν προχωρήσουμε στις εργασίες μας και στην χρέωση σας.

 • Αρχικός έλεγχος Η/Υ ΔΩΡΕΑΝ
 • Ελάχιστο κόστος τεχνικού 5€
 • Μέγιστο κόστος τεχνικού 50€

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν το κόστος των ανταλλακτικών.

Οι υπολογιστές για την βέλτιστη λειτουργία τους χρειάζεται να λειτουργούν σε χαμηλές θερμοκρασίες. Για να μπορεί να λειτουργεί σε χαμηλές θερμοκρασίες ένας υπολογιστής χρειάζεται καθαριότητα, καλή ψύξη και φυσικά θερμόπαστες με καλή αγωγιμότητα για να μεταφέρουν το κρύο αέρα στον επεξεργαστή. Με το καιρό ο υπολογιστής μαγνητίζει την σκόνη στο εσωτερικό με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται. Οι θερμόπαστες ανεξαρτήτως ποιότητας με τον καιρό και ανάλογα με την χρήση «ξεραίνονται – σκληραίνουν» και χάνουν την αγωγιμότητα τους. Με αποτέλεσμα η θερμοκρασία του υπολογιστή να αυξάνεται. Η αύξηση της θερμοκρασίας αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα προκαλεί αρκετές βλάβες στον υπολογιστή και μπορεί μέχρι και να τον αχρηστεύει εντελώς. Ενδεικτικά η αλλαγή θερμόπαστας και ο εσωτερικός καθαρισμός πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από 6 έως 24 μήνες (αναλόγως την χρήση).Είναι επιτακτικό να γίνουν τα παραπάνω όταν βλέπουμε τον υπολογιστή να υπολειτουργεί και κάποιες φορές να μην ανοίγει καθόλου ή και να κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις.

 • Κόστος εσωτερικού καθαρισμού από σκόνη 10€
 • Κόστος αλλαγής θερμόπαστας στον επεξεργαστή συμπεριλαμβανομένων των υλικών 15€
 • Κόστος αλλαγής θερμόπαστας και thermal pads στην Κάρτα γραφικών συμπεριλαμβανομένων των υλικών 15€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.Οι θερμόπαστες και τα thermal pads που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας.

Στις πιο πολλές περιπτώσεις για να απαλλαγείτε μία και καλή από τους ιούς που σας ταλαιπωρούν δε χρειάζεται να πραγματοποιηθεί format.Με εξειδικευμένες εργασίες ανίχνευσης και διαγραφής των ιών, οι τεχνικοί μας θα καθαρίσουν τους ιούς και θα εγκαταστήσουν τα καλύτερα δωρεάν αντιβιοτικά στον υπολογιστή σας. Αν υπάρχει ανάγκη για πιο ολοκληρωμένη άμυνα απέναντι στους κινδύνους του Internet θα σας προτείνουμε και θα εγκαταστήσουμε το καλύτερο συνδρομητικό αντιβιοτικό. Οι εργασίες αυτές δεν επεμβαίνουν στα αρχεία του χρήστη και έτσι δεν θα χάσετε κάτι*.

 • Καθαρισμός και δωρεάν αντιβιοτικό 15€
 • Καθαρισμός και συνδρομητικό αντιβιοτικό 15€ (+ ~30€/έτος)

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%Σε περιπτώσεις που ο υπολογιστής σας έχει επιβαρυνθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και από πολλούς ιούς ή από ιδιαίτερα κακόβουλα λογισμικά (π.χ. cryptolocker) δεν μπορεί να γίνει καθαρισμός με συμβατικά μέσα, τότε θα σας προτείνουμε την επανεγκατάσταση του λειτουργικού του (format) με το ανάλογο κόστος.

Προσφέρουμε τις πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες επανεγκατάστασης – format στον υπολογιστή σας. Δεν κάνουμε, απλά, εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή σας, αλλά επίσης εγκατάσταση όλων των ενημερώσεων του λογισμικού, εγκατάσταση ενημερωμένων οδηγών (drivers) από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή κι εγκατάσταση όλων των απαραίτητων λογισμικών για την άμεση χρήση του υπολογιστή. Ακόμα κάνουμε λεπτομερή έλεγχο και προτάσεις για τυχόν αναβάθμιση του λειτουργικού σας συστήματος. Όλα αυτά σε συνεννόηση μαζί σας, ώστε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Τέλος, πραγματοποιείται  έλεγχος ποιότητας των εργασιών και απόδοσης του υπολογιστή με ειδικά διαγνωστικά εργαλεία. Πάντα πριν τις εργασίες format επιβεβαιώνουμε την ανάγκη μεταφοράς των δεδομένων σας με backup ή όχι.

 • Format χωρίς backup 25€
 • Format με backup 35€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%Όταν κάνετε format επιβεβαιώστε την ασφάλιση των δεδομένων σας με backup. Μετά το format δεν υπάρχει δυνατότητα για επαναφορά δεδομένων.

Θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας με ψηφιακό δίσκο SSD αλλά δεν θέλετε να χάσετε ή να ξαναπερνάτε τα προγράμματα και τα αρχεία σας. Στο ABOUTPC έχουμε την λύση.

 • Κλωνοποίηση/Αντιγραφή λειτουργικού συστήματος 30€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Έχετε ένα κατεστραμμένο δίσκο ή αποθηκευτικό μέσο? Γνωρίζουμε ότι τα δεδομένα σας είναι σημαντικά. Το κόστος ανάκτησης δεδομένων δεν είναι συγκεκριμένο σε όλες τις περιπτώσεις καθώς εξαρτάται από τον τύπου του αποθηκευτικού μέσου αλλά και την βλάβη. Στο ABOUTPC πραγματοποιούμε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο και αφού σας ενημερώσουμε για τον όγκο των δεδομένων που μπορούμε να ανακτήσουμε καθώς και ένα ενδεικτικό file list όπου βλέπετε ονομαστικά τα αρχεία που θα ανακτηθούν. Σας ενημερώνουμε και κατόπιν συνεννόησης προχωράμε στην ανάκτηση των δεδομένων σας. Ενδεικτικά:

 • Ανάκτηση από Διαγραφή Δεδομένων από 160€ έως 250€
 • Ανάκτηση από Λογική Βλάβη από 250€ έως 560€
 • Ανάκτηση από Μηχανική Βλάβη από 440€ έως 2500€

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνετε ο Φ.Π.Α.

Χάλασε ή κάηκε η μητρική είτε λόγο υπερθέρμανσης είτε λόγο νερού είτε λόγο χρόνου? Υπάρχει λύση! Φέρτε το laptop σε μάς να κάνουμε μία πρώτη εκτίμηση στην ζημιά που έχει γίνει και να σας ενημερώσουμε για το κόστος πριν προχωρήσουμε σε βαθύ έλεγχο.

 • 1ος έλεγχος και εκτίμηση του προβλήματος ΔΩΡΕΑΝ
 • Κόστος επιδιόρθωσης μητρικής συνήθως στα 110€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος των υλικών (πυκνωτές, chips κτλ.)
 • Βαθύς έλεγχος και ακύρωση διαδικασίας από πελάτη 10€.

Οι τιμές για όλα τα παραπάνω για iMAC διαμορφώνονται ως εξής: Γενικό Service iMAC 50€Επίλυση τεχνικού προβλήματος 10€-50€Υπερθέρμανση από 50€Format – Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος χωρίς backup/με backup 40€/50€CLONE – Κλωνοποίηση λειτουργικού συστήματος από 50€

Επειδή κατανοούμε τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στην καθημερινή χρήση του υπολογιστή και να χρειάζεστε άμεση βοήθεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλέσετε έναν τεχνικό μας για να συνδεθεί απομακρυσμένα στον υπολογιστή σας και να λύσει το πρόβλημα όσο εσείς συνεχίζετε να βρίσκεστε μπροστά στην οθόνη σας και παρακολουθείτε τις κινήσεις του! Το 80% των προβλημάτων μπορεί να λυθεί χωρίς να χρειάζεται να την επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας. Η απομακρυσμένη σύνδεση είναι μια απόλυτα ασφαλής και διεθνώς διαδεδομένη μέθοδος τεχνικής υποστήριξης που λύνει τα προβλήματα εύκολα και άμεσα. Η υπηρεσία παρέχεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και βασική προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι η πρόσβαση του υπολογιστή σας στο internet.Για να κατεβάσετε το λογισμικό απομακρυσμένης υποστήριξης κάντε κλικ εδώ Αν υπάρχει η δυνατότητα να επιλυθεί το πρόβλημα σας με απομακρυσμένη πρόσβαση του τεχνικού μας στον υπολογιστή σας, τότε το κόστος των εργασιών είναι:

 •  Η πρώτη ώρα εργασιών 10€
 • Κάθε επόμενη ώρα εργασίας 5€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%Το 84% των περιπτώσεων επιλύονται εντός της πρώτης ώρας. Η εξόφληση των απομακρυσμένων εργασιών γίνεται με χρήση καρτών ή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης. Οι νέοι πελάτες μας πρέπει να προεξοφλούν τις εργασίες. Σε πελάτες που επανέρχονται υπάρχει η δυνατότητα πίστωσης 10 ημερών.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα για αποστολή και παραλαβή του υπολογιστή στο χώρο σας. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την αποστολή και παραλαβή από την είσοδο του χώρου σας από 10€.Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε να αποσυνδέσει και να συνδέσει ειδικευμένος τεχνικός μας τον υπολογιστή στο χώρο σας. Οι παραλαβές και παραδόσεις γίνονται με αυτοκίνητο και οι υπολογιστές είναι ασφαλισμένοι ως προς το hardware κατά την μεταφορά τους.

 • Παραλαβή – παράδοση από πόρτα για Πάτρα 10€
 • Παραλαβή – παράδοση με εγκατάσταση για Πάτρα 20€
 • Παραλαβή – παράδοση από πόρτα για περιοχές Α’ ζώνης 20€
 • Παραλαβή – παράδοση με εγκατάσταση για περιοχές Α’ ζώνης 30€
 • Παραλαβή – παράδοση από πόρτα για περιοχές Β’ ζώνης 30€
 • Παραλαβή – παράδοση με εγκατάσταση για περιοχές Β’ ζώνης 40€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%Α’ Ζώνη: Βραχναίικα, Καλλιθέα, Συχαινά, Ρίο.Β’ Ζώνη: Όλες οι υπόλοιπες περιοχές και δήμοι του νομού Αχαΐας.

Όλες οι εργασίες μας έχουν εγγύηση καλής απόδοσης 6 μηνών. Όταν το κόστος των ανταλλακτικών υπερβαίνει τα 50€ θα πρέπει να γίνει προεξόφληση των ανταλλακτικών.Στην απομακρυσμένη πρόσβαση και στις εργασίες στο χώρο σας το παραστατικό στέλνετε με email.