Περιοχές Εξυπηρέτησης

Το aboutpc.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας μέσω ταχυμεταφορέα (Courier Speedex) κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

Κόστος

Το κόστος μεταφορικών εντός κάθε παραγγελίας έως 2 κιλά είναι 2,40€ για την Ελλάδα και 1.00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Το κόστος αντικαταβολής (εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος αποστολής) είναι 2€ (μόνο για παραγγελίες έως 200€). Για παραγγελίες με μεγαλύτερο βάρος ή όγκο  θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το επιπλέον κόστος των μεταφορικών.

Για παραγγελίες άνω των 200€, οι οποίες δεν υπερβαίνουν τα 2 κιλά, σε ογκομέτρηση ή βάρος, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν εντός Ελλάδος.

Χρόνος Αποστολής

Όλα τα προϊόντα εντός Ελλάδος συνήθως αποστέλλονται μέσα στις 1 με 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Η αναχώρηση εκτελείται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι της 14:00. Εφόσον η παραγγελία γίνει μετά της 14:00 η παραγγελία θα αναχωρήσει από το κατάστημα την επόμενη ημέρα, πάντα βάσει διαθεσιμότητας στο κατάστημα.

Τα προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα της Πάτρας και έχουν ένδειξη «4 έως 10 εργάσιμες» χρειάζονται έως 4 εργάσιμες για να είναι διαθέσιμα στο κατάστημα και την επόμενη ημέρα αποστέλλονται.

Παραλαβή από Κατάστημα

Στις επιλογές αποστολής υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στην Πάτρα Ακρωτηρίου 154 με κανένα επιπλέον κόστος.